Për ne

Kompania AGS është themeluar në vitin 2003, dhe sot njihet ndërkombëtarisht për shërbimet dhe projektet e realizuara në Kosovë dhe jashtë saj.

AGS ka përfunduar projekte të ndryshme në fusha si: Mjeksia, Hidrometerologjia, Pajisje për monitorimin e ajrit, zgjidhje për ngritje të peshave të mëdha (crans, etj) dhe gjithashtu solucione në trajtimin e mbeturinave.

Kompania AGS ka perspektiva të reja në rritjen e shtrirjes së aktivitetit të saj dhe sidomos në rritjen e cilësisë së shërbimit, ku veçohet fakti se jemi certifikuar me: ISO Standade 9001:2008 dhe me 9001:2015.

Pse ne?

Kreativiteti

AGS siq e ka vërtetuar ndërvite, jep zgjidhje problemeve duke kombinuar solucionet më të mira në treg në fushat ku operon.

Stabiliteti

Ne në AGS mendojmë që zgjidhjet që ofrojmë të jenë sa më stabile në punën që bëjmë, kjo është dëshmur duke bashkpunuar me kompani me renome botërore.

Kujdesi

Kujdesi i përkushtuar për solucionet tona, mendojmë që janë arsyeja e suksesit tonë.

Fokusi jonë është të ndihmojmë

Pas situatës së krijuar me COVID-19, Kompania AGS ka dhënë një donacion modest nga produktet e tyre, ato janë aparate për prodhimin e oksigjenit në kushte shtëpiake.

Na kontaktoni që të mësoni më shumë detaje rreth punës sonë.

Na telefononi

Na Kontaktoni

Ju lutem plotësoni informatat më poshtë për të na kontaktuar.